bootstrap html templatesOM CHILDREN AID-NOW


Story
Children Aid-Now är en ideellt organisation som jobbar för att ge utsatta barn i Etiopien och på Afrikas Horn ett bättre liv genom utbildning. Ett liv där de vågar drömma om framtiden och ett liv utan fattigdom och tidigt äktenskap.

För att arbetet ska kunna genomföras på plats och på ett bra och effektivt sätt,
samarbetar vi med en organisation som heter ”Remember the Poorest Community (RPC) som är en NGO, None Government Organisation och som grundades 1999.

Vi arbetar under Pingstkyrkan i Töcksfors, som är juridiskt och ekonomiskt ansvariga för de medel som samlas in.
För att säkerställa en kontinuitet och långsiktigt arbetssätt samarbetar vi med flera lokala kyrkor i landet, då de har den lokala kännedomen om den enskildes behov och förutsättningar.
Som grund för allt vårt arbete ligger en kristen grundsyn där vi på ett praktiskt sätt önskar visa medmänsklighet och att hjälpa vår nästa på alla sätt.

Historia

CA-N startade 2012 av Elisabeth & Benny Moberg med familj. Passionen och kärleken för landet startade dock många år tidigare då Kerstin & Roland Moberg var de som till en början gav sig ut med familjen under 70-talet. De jobbade där som missionärer och arbetade på plats med många olika hjälp projekt. Trädplantering, kvinnoprojekt för prostituerade, handarbete för kvinnor i fängelse, byggen av hus, toaletter, skolor och läkarstationer var bara några få av de projekt de drev under de många åren de levde och arbetade i Etiopien. Under åren de levde där var även deras barn med, vilket satte spår och resulterade i att vi som familj idag har en så stark relation till Etiopien.

FÖLJ OSS PÅ!

Address

Östegård Kronrena                     
672 96 Töcksfors
Sweden

Contacts

Email: benny[at]childrenaid-now-com                     
Phone: +46 708-89 82 83